top of page

ONZE DIENSTEN

Heb je verbouw plannen? dan bent je bij Verbeek Bouwbedrijf op het juiste adres! Of het nu gaat om een aanbouw, opbouw, badkamer, dakkapel of een complete verbouwing van een woonhuis, dit is geen enkel punt. Neem vrijblijvend contact op met Verbeek Bouwbedrijf om je droom te realiseren.

IMG_9498.jpg

NIEUWBOUW

Compleet de zorgen ontnomen worden bij je bouwproject? Dan bent je bij Verbeek Bouwbedrijf aan het juiste adres! Verbeek Bouwbedrijf is een klein dynamisch bedrijf met veel bouwervaring. Droom je al langer over een ideale woning, garage, schuur of bedrijfspand? Leg deze dromen voor aan deze bouwprofessionals, dan helpen wij je graag met de realisatie van het project van A tot en met Z.

VERBOUW

Verbeek Bouwbedrijf heeft veel ervaring met deze service, gebruikmakend van gereedschap van gerenommeerde merken en betrouwbare leveranciers van materialen. We bieden professionele en ervaren hulp bij jouw projecten en helpen je bij het afstemmen van jouw unieke behoeften en budget. We streven naar een uitstekende klantenservice en duidelijke communicatie, zodat je in elke fase inzicht hebt in de voortgang van ons werk.

IMG_9632 (1).jpg
IMG_6488.jpg

ONDERHOUD EN RENOVATIE

Een vaak onderschat onderdeel van de bouw is het onderhoud van gebouwen. Zowel kleine reparaties zijn belangrijk om schade en vervelende situaties achteraf te voorkomen. Wordt bijvoorbeeld een schoorsteen of dak niet regelmatig gecontroleerd dan kan het bij storm of slecht weer materiële of persoonlijke schade tot ernstige gevolgen leiden om dit te voorkomen is onderhoud erg belangrijk .

bottom of page